Paz. Ara 10th, 2023

2013 Yılı Engelli Memur Alımları Yapılacak

Bakan Faruk Çelik 2013 yılı engelli memur alımıiçin açıklma yaptı.2013 engelli memur alımı için 5 bin 423 kadroya engelli memur alınacağını söyledi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu yıl 5 bin 423 kadroya engelli memur alınacağını ve yerleştirme işlemlerinin şubat ayı içerisinde gerçekleştirilmesinin planlandığını bildirdi.

Bakanlık’tan yapılan yazılı açıklamaya göre Çelik, bu yılki yerleştirme için kurumlarca Devlet Personel Başkanlığı’na intikal ettirilen kadro sayısının 5 bin 423 olduğu belirtti.

Çelik, bu kadrolara ilişkin nitelik kod kılavuzunun önümüzdeki hafta itibarıyla Devlet Personel Başkanlığı’nca ÖSYM Başkanlığı’na intikal ettirileceğini, adayların tercihlerinin alınmasına müteakip yerleştirme işlemlerinin yapılmasının planlandığını kaydetti.

Bakan Çelik, ”Böylece 5 bin 423 engelli vatandaşımız, ÖSYM’nin takvimi de uygun olursa şubat ayı sonuna kadar veya en geç mart ayı içerisinde işlerine kavuşmuş olacak” ifadesini kullandı.

http://ilan.iskur.org

http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1<fb:like href="http://ozelegitimsitesi.gen buy viagra without prescription.tr/2013-yili-engelli-memur-alimi.html” send=”false” layout=”like” width=”450″ show_faces=”true” font=”arial” action=”” colorscheme=”light”>

By admin